ALMIMEX SRL
ALMIMEX SRL
MOD DE UTILIZARE:

Pentru obiecte: produsul se aplica pe locul care urmeaza a fi curatat, dupa care se freaca cu buretele sau peria si se clateste cu apa.

Pentru maini: se umezesc mainile cu apa, se preia o cantitate mica de pasta dupa care se freaca bine mainile pana se formeaza o spuma densa, se clateste cu apa. In cazul mainilor cu ungrad ridicat de murdarire, se repeta operatia.


MOD DE UTILIZARE:

Observatie: concentratul se dizolva cu apa in proportie de 1+7, ianinte de utilizare se agita.

Atentionare: Concentratul nediluat, a nu se lasa la indemana copiilor.





Busuiocul, o planta pentru trup si suflet

        Originar din India, busuiocul era considerat, inca de acum 4 milenii, o planta sacra, fiind oferita divinitatilor indiene Vishnu si Krishna.
        Busuiocul este o planta care si-a castigat renumele si datorita multiplelor sale proprietati terapeutice. Pentru ca este o planta destinata nu numai frumusetii interioare, ci si celei exterioare, busuiocul joaca un rol la fel de important in industria cosmetica, fiind un ingredient nobil in formulele produselor de ingrijire a tenului.
        Busuiocul, cunoscut ca planta de leac inca din timpurile fenicienilor, are proprietati curative multiple pe care studiile clinice recente vin sa le confirme.
        Busuiocul este un foarte bun cicatrizant si calmant, este folosit si pentru puterile vindecatoare si purificatoare pe care traditia le cunoaste atat de bine.
        Mirosul busuiocului se datoreaza unei substante aromatice numita camfor ce este si un foarte bun antiseptic.
        Contine peste 80 de substante nutritive si medicinale. Flavonoidele si uleiurile volatile din busuioc impiedica inmultirea si dezvoltarea multor tipuri de bacterii printre care Staphilococcus aureus,Escherichia coli, Listeria monocytogenes.
        Busuiocul face parte din familia mentei,este un bun dezinfectant si calmant in migrene, combate insomnia si anxietatea.
        In cosmetica este recomandat tuturor tipurilor de piele si par,antioxidant, antirid, revitalizant cutanat.


IMPORTATOR - ALMIMEX SRL
E-mail: office@almimex.ro comenzi@almimex.ro
Tel: +4.0730.557.781, +4.0730.557.782
DISTRIBUITOR - GRADIMEX SRL
E-mail: office@gradimex.ro
Tel: +4.0727.500.570

Webmaster SIGNO Serv